9 Masks of Fire

5/5
9 mask of fire van Gameburger studios

9 Masks of Fire Review

Microgaming is weer eens met een nieuwe slot gekomen. Om heel eerlijk te zijn maakt Microgaming zelf geen spellen meer. De dochter bedrijven zoals Quickspin en Gameburger Studios zijn tegenwoordig de lanceerpunten van Microgaming. 9 Masks of Fire is gemaakt door Gameburger Studios en lijkt veel op de Quick hit Slot. Eerder gemaakte Slots van Gameburger Studios is de Break da Bank again Respin.

Wat is er zo bijzonder aan deze slot?

De 9 Masks of Fire Slot is een remake van een eerder bekende speelautomaat. Wat zo bijzonder is aan de 9 Masks of Fire zijn de Features en de 20 winlijnen. De slot heeft een gemiddelde volatiliteit. Dat wilt zeggen dat je best vaak een (kleine) prijs kunt winnen. Je kunt deze slot ook spelen met een minimale inzet van €0.20 en een maximale inzet van €60 per draaibeurt.

Ook kun je maar liefst 30 Free Spins krijgen tijdens een feature. Hiervoor dien je 3 free spins symbolen op de 2e, 3e en 4e rol te combineren. Is je dat gelukt? Dan kun je op de Free Spins Wheel tot 30x Free spins krijgen met een multiplier van x3. /

» Lees Meer

Fruit en Mysterie als hoofdthema

Met Fruit en mysterieuze symbolen als hoofdthema lukt het de 9 Masks of Fire Slot een unieke spelervaring te geven aan nieuwe en oude spelers. Er zijn veel verschillende symbolen te zien op deze videoslot. Maar liefst 1 Scatter (Free spins symbool), de Wild en 7 andere symbolen. Deze kun je zien in de prijstabel op deze pagina.

Wild Symbool

Op alle Rollen kan er een wild symbool tevoorschijn komen. Met een Wild symbool zorg je er voor op de 9 Masks of Fire Slot dat je je eerder een winnende combinatie kunt maken. Doordat het wild symbool voor elk ander (mogelijk) symbool telt. Je kunt het zelf ook eens gratis uitproberen bij Lucky Days Casino, Spinia of Slotsmillion. Om deze video slot te spelen is een account aanmaken namelijk niet verplicht.

Bonus Features

De 9 Masks of Fire Slot heeft in principe een redelijke bonus feature. Bij het krijgen van 3 scatters op de 2e, 3e en 4e rol kom je in een Spin a Wheel bonus feature. Na deze feature kun je een een x aantal free spins krijgen op de video slot.

Free Spins

Kom je in een bonus feature? Dan heb je dus 3 Free Spins symbolen bij elkaar gekregen. Goed bezig! Je kunt nu namelijk kiezen uit het Free Spins wiel. Helaas kun je niet direct op 30 Free Spins met een vermenigvuldiger van 3x kiezen. Dit wordt automatisch voor je gedaan.

Je kunt minimaal 10 Free Spins krijgen en maximaal 30 Free Spins. Wat uniek is, is dat je bij elke aantal Free Spins op het wiel een multiplier hebt. Hierdoor kunnen de gewonnen prijzen tijdens een Free Spins feature worden verdubbeld.

Hoge maximale inzet

Met een maximale inzet van €60 per draai is de 9 Masks of Fire geen kleintje. Je kunt een maximale winst halen bij deze slot van maar liefst 120.000 euro (bij een maximale inzet). Zeker geen appeltje voor de dorst toch?

Aan de linkerkant van de video slot kun je zien dat je bij 3 maskers al een prijs kunt krijgen. Hoe meer maskers? Des te hoger de prijs. Wanneer je 9 maskers bij elkaar hebt verzameld, dan kun je de hoofdprijs direct uitbetalen.

» Lees Minder

Screenshots

Software Jaar Winlijnen RTP Minimale inzet Maximale inzet Volatiliteit Jackpots

Microgaming logo transparant

2019
20
96.24%
€0.20
€60
Gemiddeld
Nee

Nieuwsartikelen