Narcos Videoslot

5/5

Narcos review

De Narcos videoslot is toegevoegd aan het assortiment van Gokkenvoorgeld.com. Na het kijken van de serie, die wij overigens achter elkaar hebben gekeken, zijn we redelijk enthousiast geworden door de lancering van de video slot.

Wat is er zo bijzonder aan deze slot?

Aller eerst komen een aantal karakters terug in de Narcos slot die je uiteraard ook in de Netflix serie terug ziet komen.

Het geluid, effecten en genre van de slot maakt de Narcos videoslot zo bijzonder. Wanneer je bijvoorbeeld in een bepaalde feature terechtkomt zul je leuke effecten tegenkomen tijdens het spelen. Zo blijf je natuurlijk op je hoede.

» Lees Meer

Misdaad als hoofdthema

Deze slot heeft misdaad als hoofdthema. Er is bijvoorbeeld in een feature ook te zien dat er vliegende kogels of bommen tevoorschijn komen. Geluiden van explosies, geweren en natuurlijk Pablo Escobar. De Misdaad legende van het Medellín kartel van Zuid-Amerika.

Wild Symbool

In deze slot zijn de bekende wild symbolen terug te vinden. De wild symbolen fungeren tijdens het slot niet alleen als wild, maar ook als sticky wild. Een sticky wild symbool blijft 1 (of meerdere) draai (en) staan tijdens het spelen. De kans dat er een winnende prijscombinatie gevormd wordt met een wild symbool is groot.

Bonus Features

Locked up Bonus:
Drive By Feature:
Walking Wilds:

Free Spins

Gratis spins zijn gelukkig ook terug te vinden op de Narcos videoslot. Een Free Spins feature is bijna niet weg te denken bij het samenstellen van de opties voor een slot door een software ontwikkelaar. Netent heeft in dat opzicht goed aan de vraag van de meeste spelers voldaan.
 
Houd je van Slots met Free Spins? Dan is de Narcos slot zeker een aanrader die je niet links moet laten liggen.

Hoge maximale inzet

Om te spelen op deze slot kun je al met een inzet van €0.20 cent spinnen aan de rollen. Met een lage inzet kun je zeker leuke prijzen winnen. Voor de grotere spelers is deze videoslot ook een aanrader. Je kunt namelijk met een inzet van €400 per draaibeurt speler.
 
Slots met een hoge maximale inzet worden vaak gespeeld door Highrollers. Je kunt weliswaar zeggen dat deze slot thuishoort in de highroller casino’s.

» Lees Minder

Screenshots

Software Jaar Winlijnen RTP Minimale inzet Maximale inzet Volatiliteit Jackpots

netent icon

2019
243
96.23%
€0.20
€400
Gemiddeld
Nee

Nieuwsartikelen